Uskomme perustat

1. Raamattu ja kolmiyhteinen Jumala

Pyhä Raamattu on Jumalan sanaa ja oppimme ohjenuora ja perusta.
Joh. 1:1, Hepr. 6:5.

Jumala
Jumala on yksi: Isä ja Poika ja Pyhä Henki. Hän on taivaan ja maan Luoja.
5. Moos. 6:4, Mark. 12:29.

Jeesus Kristus
Me uskomme Jeesuksen Kristuksen jumaluuteen. Hän on syntynyt Pyhästä Hengestä ja eli synnittömän elämän. Jeesus kuoli ristillä ja Hän sovitti koko maailman synnin. Me uskomme hänen ruumiilliseen ylösnousemukseensa. Hän nousi ylös taivaaseen Isä Jumalan oikealle puolelle ja tulee Kuningasten kuninkaana takaisin.
Room. 5:6, Fil. 2:6-8, Ap.t. 1:11.

Pyhä Henki
Pyhä Henki herättää ihmisen hengellisesti niin, että hän voi ottaa vastaan Jumalan valmistaman pelastuksen, jolloin Pyhä Henki tulee häneen asumaan. Jeesus Kristus kastaa uskovan Pyhällä Hengellä, joka jakaa armolahjoja seurakunnan rakentamiseksi niin kuin apostolien aikana.
Luuk. 3:16, Ap.t. 1:5

2. Syntiinlankeemus ja evankeliumi

Syntiinlankeemuksen seurauksena ihminen joutui eroon Jumalasta. Jeesus Kristus sovitti koko maailman. Syntiselle ihmiselle on tarjolla evankeliumi ja syntien anteeksisaaminen. Uskon kautta Jeesukseen hän saa lahjaksi uskon vanhurskauden ja uudestisyntyy Jumalan lapseksi.
1.Moos. 3:6, Joh. 3:3.

3. Kaste

Uuden testamentin kaste on Jeesuksen asettama. Uskova kastetaan apostolien esimerkin mukaan Jeesukseen Kristukseen, veteen upottamalla. Kasteen jälkeen uskova liitetään paikalliseen seurakuntaan.
Luuk. 3:21-22, Ap.t. 19:5.

4. Seurakunta

Seurakunta on Kristuksen perustama ja Jumalan lasten yhteisö. Seurakunnalla on tehtävä - Lähetyskäsky - tehdä kaikista kansoista opetuslapsia, kastaa heidät ja kasvattaa heidät Kristuksen Jeesuksen opetuslapsiksi.
Mark.16:16, Ef. 5:24-27.

5. Ehtoollinen

Ehtoollinen on Jeesuksen seuraajilleen asettama yhteysateria, jossa Kristus on itse läsnä ja palvelee meitä.
Matt. 26:26-28, 1. Kor. 11:23-26.

6. Lyhyt uskontunnustus

Sinä olet Kristus, elävän Jumalan Poika, Matt.16:16

7. Taivas

Uskomme muuttuu näkemiseksi Jumalan taivaassa kuoleman jälkeen. Ja saamme olla koko ajan Jeesuksen, enkelien ja edesmenneiden rakkaittemme kanssa. Luuk. 16:19-31. Ilm. 21