15.11.2013 13.00

Jippii-uutisia

Iloisia uutisia Jippii-rintamalta!

Syksyllä aloitettu Kotikirkon oma Jippii-kuoro on saanut hienon startin, sillä Lautamiehentielle on kokoontunut joka toinen torstai ilahduttavan paljon innokkaita laulajia jo heti ensimmäisestä kerrasta alkaen.

Samoin kävi myös edellisissä harjoituksissa, missä valittiin kuorolle myös oma virallinen nimi. Jokainen paikalla ollut sai ehdottaa nimeä, jonka jälkeen tehtiin äänestyskierros. Ehdotuksia olivat mm. Delfiinit, Merivuokot, Ilopillit, AkuPentti, Papukaijat, Iloinen Armeija, Mangokuoro, Tähtisade ja Laululinnut. Voittajaksi tuli: PÄIVÄNSÄTEET. Nimi kuvastaakin meidän kuoroamme hyvin, sillä sen näkeminen ja kuuleminen saa aikaan hyvän ja iloisen mielen, niin kuin päivänsäteet harmaan päivän jälkeen.

Iloinen uutinen on myös ensi esiintymisemme Family Action -tapahtumassa, joka pidettiin lauantaina 9.11. Ylästön koululla. Ensimmäisessä kokoonpanossa oli kuoronjohtaja Minnan johtamana seitsemän päivänsädettä, jotka esiintyivät suuren yleisön edessä rohkeasti ja intoa täynnä, olipa joukkoon eksynyt myös allekirjoittanut pinkin sähkökitaran kanssa. Monet saivat jälleen kuulla evankeliumin ilosanomaa ja ennen kaikkea nähdä, mitä Jumalan rakkaus saa aikaan lapsissamme.

Seuraavan kerran kuoroa on mahdollista nähdä Kotikirkon jumalanpalveluksessa sunnuntaina 24.11 klo 16. Tilaisuus pidetään Vantaan oppimis- ja informaatiotalo Pointissa. Tervetuloa!

Näihin uutisiin on ihana lopettaa ja haluankin kehottaa sinua liittymään iloiseen joukkoomme ja tulemaan rohkeasti harjoituksiimme Lautamiehentie 9B:hen. Harjoitukset alkavat klo 18 ja päättyvät klo 19. Tilaisuudet aloitetaan lyhyellä Raamatun tutkimisella, jonka jälkeen seuraa laulu-/koreografiaharjoittelua. Tilaisuus päätetään yhteiseen mehu-/eväshetkeen, jonka seurakunta tarjoaa jokaiselle.

Seuraava harjoituspäivä: 28.11.
Nähdään tulevissa harjoituksissa!

T: Mikael (Tiedustelut 0401760056)