25.9.2013 13.00

Kotikirkon oma Jippii-kuoro aloitti

Ensimmäiset kuoroharjoitukset olivat Lautamiehentiellä 19.9.

Iloinen lasten ja nuorten joukko kokoontui torstai-iltana Lautamiehentie 9b:hen harjoittelemaan reippaita Jippii-lauluja. Vastuunkantajat Minna Terehov, Angelica Lindberg, Jonathan Paaso ja Mikael Pakkanen olivat positiivisesti yllättyneitä kun jo ensimmäisiin harjoituksiin saapui 15 innokasta laulajaa, jotka laulujen kautta haluavat välittää Jumalan rakkautta ja ilosanomaa Jeesuksesta. Tulevaisuudessa olisi tarkoitus ryhmän kanssa palvella eri tilaisuuksissa sopimuksen mukaan. Ensimmäinen suurempi tilaisuus jossa ryhmä on mukana löytyy marraskuun 1. päivältä, jolloin Illenpuistossa järjestetään Jippii-valokulkue (1.11 klo 18). Tilaisuudessa ryhmä saapuu vahvistamaan Kartanonkoskella jo ennestään kokoontuvaa Meritähdet-nimistä Jippii-ryhmää. Osa nuorista laulajista ovatkin niin innokkaita, että käyvät harjoittelemassa molemmissa ryhmissä, tämän mahdollistaa yhdessä sovitut harjoitusajat.

Tulevat harjoitukset: 3.10., 17.10., 31.10., 14.11. ja 28.11. ja aina klo 18 - 19 Lautamiehentie 9B:ssä.

Kaikki lapset ovat tervetulleita ryhmään ikään tai seurakuntaan katsomatta. Jos olet kiinnostunut, niin ota rohkeasti yhteyttä Mikael Pakkaseen, puh. 040 1760 056!