15.10.2014 12.00

Evankelista Marko Selkomaa julistaa hyvää sanomaa ja rukoilee sairasten puolesta

Selkomaa vierailee Kotikirkossa sunnuntaina 7.12. klo 15. Valmistellaan tilaisuutta rukouksin ja kutsutaan ystäviä mukaan. Tilaisuuden nimi on "Jeesus, pelastaja ja parantaja."

Marko Selkomaa

Lähetyspastori Selkomaa on lähtöisin Savosta, Varkaudesta, jossa koki uskoontulon 13-vuotiaana varhaisnuorena. Jumala kutsui nuoren miehen sananjulistajaksi ja niinpä Selkomaa toimi perusopintojen jälkeen, ensin 6 vuotta, Savon helluntaiseurakuntien koulupastorina. Tämän jälkeen hän toimi kolme vuotta Helsingin Lähetysseurakunnassa seurakuntapastorina ja vuodesta 2000 alkaen aina viime kesäkuuhun asti Kanadassa Thunder Bayssä. Kesäkuussa 2013 Selkomaan perhe muutti Seinäjoelle kolmentoista Kanadan vuoden jälkeen.

Kanadassa Selkomaa toimi kaksikielisen siirtolaisseurakunnan pastorina ja jo lähes kymmenen vuoden ajan miehen palvelutyön merkittävänä osana ovat olleet kansainväliset tapahtumat eri puolilla maailmaa. Lähetyspastori on vieraillut evankeliumin julistustehtävissä Euroopan maiden lisäksi mm. Keniassa, Ugandassa, Intiassa, USAssa, Papua Uusi Guinealla, Australiassa, Nicaraguassa El Salvadorissa, Hondurasissa ja Guatemalassa. Tänä vuonna lähes viidenkymmenen Suomen paikkakunnan lisäksi Selkomaa vierailee lähetystehtävissä kahdeksassa eri maassa.

Kirjoittaminen on myös tärkeä osa Selkomaan palvelutyötä. Häneltä on ilmestynyt neljä hengellistä kirjaa: Anna Pyhän koskettaa (Aikamedia 2010), Parantakaa sairaita (Aikamedia 2011), Askeleet yliluonnolliseen (2012) ja Ihmeiden aikakausi (Aikamedia 2013). Tänä vuonna on tulossa myös kaksi uutta teosta nimeltään Loistava seurakunta ja Yli esteiden!.

”Koen, että opettaminen ja Sanan julistaminen myös painetun sanan välityksellä on merkittävä osa palvelutyötäni. Tapahtumissa keskityn hyvin keskeisiin evankeliumin perustotuuksiin omassa saarnatoimessani. Kirjojen välityksellä voin taasen porautua ja paneutua moniin Raamatun- ja kristillisen elämän teemoihin syvemmin. Se on osa julistajan kutsumustani”, Selkomaa toteaa.

Lähetyspastori Marko Selkomaan tilaisuuksissa kuullaan selkeätä, kansanläheistä ja monesti savolaisella huumorilla höystettyä pelkistettyä evankeliumia Jeesuksesta Kristuksesta. Tilaisuuksissa rukoillaan myös ihmisten puolesta, jotka tarvitsevat fyysistä parantumista ja Pyhän Hengen täyteyttä elämäänsä. Hyvin monet ihmiset ovatkin todistaneensa parantuneensa rukouksen välityksellä Jumalan voimasta.

”Suurin iloni on kertoa evankeliumia ja johdattaa ihmisiä henkilökohtaiseen Jumalan tuntemiseen Jeesuksen Kristuksen kautta. Kristus kuoli koko ihmiskunnan syntien tähden, hänet haudattiin ja hän nousi ylös kuolleista! Jumala lähetti Pyhän Henkensä voimaksi seurakunnalleen ja tänä päivänä, myös täällä nyky-Suomessa, Jumala vahvistaa Sanansa ihmeiden ja merkkien kautta Jeesuksen nimen kunniaksi”, Hyvä Sanoma ryn palveluksessa toimiva evankelista kiteyttää sanomansa.

Hyvä Sanoma ry