3.4.2014 13.00

Nina Åström konsertoi su 25.5. klo 18 Malmilla

Vantaan Kotikirkko järjestää konsertin, jolla kerätään varoja tulevan kesän Romania-aktiota varten. Tilat konsertille saatiin Malmin Saalem-seurakunnalta. Infotilaisuus aktiosta on klo 18, minkä jälkeen konsertti alkaa klo 19.

Nina Åström, kuva Mika Pakarinen

Konsertissa kuullaan paljon Ninan kahden uusimman levyn "Avoin taivas" ja "Minun aarteeni" kappaleita, joiden tekstit ovat Hilja Aaltosen ja sävellykset enimmäkseen Hannu Huhtalan. "Avoin taivas" on ylittänyt myynnissä kultalevyrajan. Myös muita, Ninan omia ym, kappaleita on luvassa.
Mukanaan Ninalla on kitaristi Kimmo Suomela; Nina soittaa laulun lisäksi koskettimia.

Nina Åström on laulaja-lauluntekijä, evankelista ja opettaja joka on työskennellyt n. 25 vuoden ajan, esiintyen hyvin erilaisissa yhteyksissä lähes 30 maassa. Ninalta on ilmestynyt 12 levyä, joista viimeisin Hilja Aaltosen teksteihin perustuva "Minun aarteeni". Kirkot, konserttisalit, vankilat, festarit, euroviisut, slummit, tv ja radio - tässä paikkoja joissa Nina on esiintynyt. Yhteistä kuitenkin on Ninan pyrkimys suoraan ja lämpimään yleisökontaktiin sekä se että missä hän onkin, hän haluaa tuoda esiin armahdusta ja totuutta Jeesuksessa.

Vapaa pääsy, kolehti kerätään Vantaan Kotikirkon Romania-aktion hyväksi. Lue aktiosta täältä.

Milla Aura-Tolonen