8.8.2014 13.00

Kesäleiriä vietettiin Kukkolassa heinäkuussa

Kotikirkon kesäleiri kokosi 20. - 24.7. Pälkäneen Kukkolaan reilut 40 henkilöä, joista suurin osa oli seurakuntalaisia.

Leirinuotiolla laulettiin ja ylistettiin.

Leiri alkoi sunnuntaina 20.7. Lautamiehentien jumalanpalveluksella klo 12, mistä leiriläiset pakkautuivat autoihin ja suuntasivat kohti Pälkänettä. Mukana oli 27 aikuista ja 14 eri-ikäistä lasta.

Leiriohjelmaa oli suunniteltu niin lapsille kuin aikuisillekin. Aamun raamattutuntien aikana lapsille oli leiripyhis. Aikuisten ohjelmassa teemana oli Pyhä Henki ja seurakunta. Pyhän Hengen aihepiiri oli vahvasti esillä, ja rukousta oli paljon, niin pienryhmissä kuin yhteisestikin. Yhteiset ulkoleikit, saunominen ja uiminen kuuluivat aurinkoisiin ja helteisiin leiripäiviin.

Keskiviikkoiltana leiriläiset saivat todistaa vanhan ihmisen upotusta ja uuden ihmisen nousemista kastejuhlassa. Samassa tilaisuudessa oli leirinuotio ja ehtoollinen.

Leiristä oli päävastuussa Vesa Lieho ja leiritalkkarin vastuun kantoi Timothy Andersin.

Leiriläiset kommentoivat leiriä näin:

"Leiri oli ylistyksen, rukouksen ja puhdistautumisen leiri."
"Pidin erityisesti viimeisen illan rukousnuotiosta ja lappujen nuotioon heittämisestä."
"Paras leiri, missä olen ollut."
"Ensi kesänä taas uudestaan!"

Milla Aura-Tolonen

Rukousta pienryhmissä.

Leirinuotiolla.

Leirillä vietettiin kastejuhlaa.

Kauniissa luonnonmaisemassa sai levähtää ja uudistua.

Lisää kuvia täällä!